EKSPERTRÅD FOR Å FORBEDRE DITT HJEM FORBEDRINGSARBEID

Home / Hjemmeguide / EKSPERTRÅD FOR Å FORBEDRE DITT HJEM FORBEDRINGSARBEID

Hjemmeoppussing er en aktivitet av kunnskap og dyktighet. Det er en aktivitet som har som mål å forbedre hjemmet ditt slik at det ser ut slik du vil ha det til. Lettere enn det høres ut, riktig? Ikke la det utsette deg! Les tipsene i denne artikkelen for å se hva du trenger for å begynne å forbedre i dag.

Å forbedre boligens energieffektivitet er en type forbedring av hjemmet som kan gi betydelig avkastning på både kort og lang sikt. Mulige forbedringer å vurdere er: å installere solcellepaneler på taket ditt, hulromveggisolasjon, loftisolasjon og erstatte alle vinduer med enkeltvindu med dobbeltvinduer eller til og med tredobbelte vinduer.

Installer strålevarme under de nye flisegulvene. Det er sett tilgjengelig for gjør-det-selv-huseieren, og det er egentlig ikke rakettvitenskap. Det vil utgjøre en dramatisk forskjell i «wow» -faktoren til ditt hjem både for gjester og for potensielle kjøpere. Be dem ta av seg skoene og kjenne varmen!

Når du skal ombygge kjøkkenet ditt, kan du bestemme om du virkelig trenger lukket skap. Skap er ofte en av de dyreste delene av kjøkkenoppussing, og du kan spare penger ved å velge åpne hyller i stedet. Hyller gir deg øyeblikkelig tilgang til kjøkkenutstyr, servering av retter og ingredienser. Det er en god idé for uformelle kjøkken som får mye bruk.

Sett en ring på pluggene! For å forhindre at små barn kobler disse potensielt farlige verktøyene til et strømuttak, skyver du bare en nøkkelring gjennom hullene på spissene på pluggen. For større plugger kan du til og med bruke den lille hengelåsen for å beskytte verktøyene mot potensielt farlig bruk.

Åpne opp gardinene og persiennene under en visning for å slippe naturlig lys inn i hjemmet. Hvis utendørs landskap ikke er ønskelig, bør du vurdere å holde persiennene noe lukket for å trekke mindre oppmerksomhet til det. Slå på alle lysene i hjemmet slik at hjemmet ser lyst og muntert ut i stedet for mørkt og kjedelig.

Sett brannslukkere i flere rom i hjemmet ditt. Brannslukningsapparater er spesielt viktige på kjøkkenet, men det vil være en klok investering for praktisk talt alle rom. Brann kan oppstå i elektriske ledninger, der en skorstein går gjennom et tak og praktisk talt hvor som helst. Vær forberedt!

Planlegging av landskapsarbeid for å redusere vannforbruket er ikke bare for huseiere i tørkeområder. Mellom skiftende værmønstre, økende befolkning og fallende vanntabeller, vil vannet til hjemmevanning bare vokse dyrere. Ved å velge plantearter som trenger mindre vann enn de vanlige landskapsstandardene, kan en klok huseier spare mye penger.

Hvis du gjør et oppussingsprosjekt som innebærer riving, må du senke farten og ta deg god tid. Det kan være spennende å knuse den veggen, men du kan skade støtter, rørleggerarbeid eller elektriske tilkoblinger. Det samme gjelder å trekke ned skap og andre inventar. Når du har revet den, kan den ikke settes tilbake, så vær oppmerksom på hva du gjør.

Hjemmeoppussing må inneholde forskning, dyktighet og detaljer. Det er en aktivitet som utnytter eiendommen din med den hensikt å gjøre den bedre. Ikke la deg lure av det enkle målet, for det krever arbeid. Hvis du er villig til å legge ned innsatsen, og hvis du følger tipsene, kan du gjøre det!

Home Improvement Project